Meer resultaten voor werken als personal shopper

werken als personal shopper
Vacature in mode als stylist ZALON België.
Daarnaast voel je mensen goed aan en weet je wie wat goed staat. Als personal stylist bij Zalon kun je al je creativiteit en passie kwijt, maar het belangrijkste: je hebt er plezier in. Waar en wanneer je wilt. Geen probleem; als stylist bij Zalon bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je werkt. Stylen vanuit je favoriete koffiebar of uit jouw luie zetel, its up to you. Word iedere dag beter. Je krijgt uitgebreide e-learnings die jou helpen op je weg naar succes. Trainingen van onze topstylisten zorgen ervoor dat jij jezelf constant blijft verbeteren. Daarnaast organiseert Zalon workshops voor alle stylisten; super om gelijkgezinden te ontmoeten. Onze community helpt jou het beste uit jezelf te halen. Wij staan paraat met training en support. Maak gebruik van het Zalando-netwerk. Neem een kijkje in de keuken van één van de grootste fashion retailers in Europa. Verspreid het Zalon evangelie en word onze nieuwe ster in TV-campagnes, fotoshoots, events en blogposts. Alles is mogelijk! Overtref jezelf en word de nieuwe topstylist van Zalon. Jij zorgt voor de creativiteit en fashion sense, Zalon zorgt voor de rest. Werken in de mode-industrie is nog nooit zo dichtbij geweest!
studentenjob antwerpen
Styliste-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Fng Group. Freelance modestylist gezocht Zalon by Zalando België. Zalando Antwerpen stad. Je zoekt online als stylist outfits voor klanten uit. Beschik jij over beiden en lijkt het jou leuk om als online personal stylist te werken.
kapper sint niklaas
Informatie over het beroep Personal shopper Mijnzzp.nl.
De werkzaamheden van een personal shopper houden dan ook meer in dan alleen het kopen van kleding. Het geven van adviezen aan klanten is meestal net zo belangrijk als het kopen van kleding. Werken als personal shopper. Het beroep personal shopper is de laatste jaren steeds populairder geworden.
https://www.credityamaska.com/
Droombaan: Personal Shopper BeautyChef.
Dit geeft zoveel kracht, uitstraling en schoonheid, dat de complimentjes toch wel binnenstromen. Als personal shopper heb je dus als beroep winkelen, is dat net zo leuk als het lijkt? Nee, echt nog veel leuker! Kijk, winkelen op zich lijkt iets heel ontspannends en gezelligs. Dat is het zeker iet. Het is enorm hard werken en constant concentreren, focussen en inleven in je klant.
daikin
Personal Shopper: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Job Personal Shopper, Baan Personal Shopper, Personal Shopper Worden, Functie-eisen Personal Shopper, Verantwoordelijkheden Personal Shopper, Functieprofiel Personal Shopper, Wat doet een Personal Shopper, Werken als Personal Shopper. Personal Shopper worden: Opleiding tot personal Shopper. De Personal Shopper heeft vaak een opleiding op het gebied van mode gedaan.
Goedkoop geld lenen
6 jobs voor fashionista's' Vacature.com.
Vaak begint men in dit beroep als assistent, waarna men een eigen zaak start. Shoppen op kosten van een ander en er nog voor betaald worden ook: het klinkt als een droom voor menig shopaholic. De personal shopper moet constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de stijl van zijn cliënt door en door kennen.
Vacatures voor Personal Shopper Glassdoor.be.
PointCarré, Alpro, Sales Talents, Stepstone, WhiteWave, AllSaints Retail, AKZENTE RETAIL GROUP, Marc Cain, Primark, Molecule. Privacybeleid en cookies. Copyright 20082018, Glassdoor, Inc. Glassdoor" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor, Inc. Vacatures Personal Shopper. Gegevens weergeven als een tabel Deze vacature melden.

Contacteer ons