Meer resultaten voor werken als personal shopper

werken als personal shopper
Personal Shopper: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Job Personal Shopper, Baan Personal Shopper, Personal Shopper Worden, Functie-eisen Personal Shopper, Verantwoordelijkheden Personal Shopper, Functieprofiel Personal Shopper, Wat doet een Personal Shopper, Werken als Personal Shopper. Personal Shopper worden: Opleiding tot personal Shopper. De Personal Shopper heeft vaak een opleiding op het gebied van mode gedaan.
goedkoop
6 jobs voor fashionista's' Vacature.com.
Vaak begint men in dit beroep als assistent, waarna men een eigen zaak start. Shoppen op kosten van een ander en er nog voor betaald worden ook: het klinkt als een droom voor menig shopaholic. De personal shopper moet constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de stijl van zijn cliënt door en door kennen.
kbc
FashionUnited.
airport shuttle brussels zaventem
Vacature in mode als stylist ZALON België.
Als personal stylist bij Zalon kun je al je creativiteit en passie kwijt, maar het belangrijkste: je hebt er plezier in. Waar en wanneer je wilt. Geen probleem; als stylist bij Zalon bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je werkt. Stylen vanuit je favoriete koffiebar of uit jouw luie zetel, its up to you. Word iedere dag beter. Je krijgt uitgebreide e-learnings die jou helpen op je weg naar succes. Trainingen van onze topstylisten zorgen ervoor dat jij jezelf constant blijft verbeteren. Daarnaast organiseert Zalon workshops voor alle stylisten; super om gelijkgezinden te ontmoeten. Onze community helpt jou het beste uit jezelf te halen. Wij staan paraat met training en support. Maak gebruik van het Zalando-netwerk. Neem een kijkje in de keuken van één van de grootste fashion retailers in Europa. Verspreid het Zalon evangelie en word onze nieuwe ster in TV-campagnes, fotoshoots, events en blogposts. Alles is mogelijk! Overtref jezelf en word de nieuwe topstylist van Zalon. Jij zorgt voor de creativiteit en fashion sense, Zalon zorgt voor de rest. Werken in de mode-industrie is nog nooit zo dichtbij geweest!
SEO
Hoeveel verdient een personal shopper en 5 stappen om te beginnen Jobrapido Blog.
Zo doe je ervaring op en leer je ook nog eens te werken als winkelmedewerker. Het salaris van een personal shopper hangt sterk af van de ervaring en deskundigheid. Over het algemeen geldt een uurtarief van tussen de 40 en 60.
Cursus Personal Shopper De Schoonheidsschool.
De opleiding garderobeplanner aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als personal shopper. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je je service als kleur en stijlconsulent uitbreiden.
Styliste-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Brussels. Lees meer over werken bij Tommy Hilfiger. Freelance modestylist gezocht Zalon by Zalando België. Zalando 79 reviews. Je zoekt online als stylist outfits voor klanten uit. Je deelt zelf in hoe je jouw werkzaamheden als freelance stylist met andere bezigheden combineert.
Verkoopsters evolueren naar personal shoppers Jobat.be.
Zo is er ook een aparte paskamer zodat we ongestoord kunnen werken, verduidelijkt Annick. Je krijgt er heel veel voor terug. Het doet enorm veel deugd als mensen met een goed gevoel weer naar buiten gaan en om mailtjes te krijgen van klanten om te bedanken en te laten weten dat ze een volgende keer graag terugkomen. De service trekt ook een heel divers publiek van uiteenlopende leeftijden en types aan, wat het zeer uitdagend maakt om te doen. Op termijn levert het bovendien bijkomende werkgelegenheid op. Als de verkoopsters aan de slag zijn als personal shopper komt er bijkomend personeel hun plaats innemen in de winkel.
Vacatures voor Personal Shopper Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Schrijf een review. Vacatures voor Personal Shopper. Vacatures voor Personal Shopper. PERSONAL ASSISTANT TO THE MANAGING DIRECTOR. Eiffage Development Sint-Gillis. Directeur de Magasin Department Store Luxe Fashion m/f. SB Recruitment Services Brussel. 16 dagen geleden 16 d. Personal Assistant House of Talents.

Contacteer ons