Resultaten voor vacature personal shopper

vacature personal shopper
Jobs MAD.
Om ons jonge team te versterken, is Suitcase op zoek naar een enthousiaste Personal Shoppers. Onze Suitcase klanten krijgen de hulp van een Personal Shopper die hen door de verschillende mogelijkheden loodst en zo outfits op maat van de klant selecteert.
students
Personal Shopper-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Als personal shopper is de rode draad in jouw carrière gastvrijheid en gasttevredenheid. Bij Shoeby til jij jouw verkoop skills als Personal Shopper to the next. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Shoeby Vacatures in Nederland.
kapper sint niklaas
Maison365 zoekt Personal Shopper Stylist Stagiaire.
De personal shopper rol is ideaal voor een student of starter die meer ervaring wil opdoen in de dynamische wereld van een startup in de fashion industrie.; Personal Shoppers krijgen bij ons meteen veel verantwoordelijkheid en vrijheid.; Door te starten als stagiaire krijg jij de kans om ons te laten zien wat je in huis hebt, zodat je na de stageperiode 4-6 maanden wellicht kunt doorgroeien naar een vaste baan. Wij een marktconforme stage vergoeding aangevuld met scherpe commissie op basis van targets. Deze vacature is verlopen.
https://www.credityamaska.com/
Vacature in mode als stylist ZALON België.
Freelance fashion stylist worden bij Zalon. Bekijk de vacature. Naar de vacature. Zo werkt t. Voor de pers. Zalon staat voor.: In samenwerking met. Zalon Jouw eigen online personal stylist. Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar.
hypothecaire lening
Styling-vacatures februari 2018 Indeed.com.
Cosmetics Brand Ambassador Aéroport de Zaventem. PROMOPLAN 4 reviews Zaventem. En outre, nos clients fidèles accordent une importance capitale à notre approche professionnelle et confie ainsi la promotion en magasin du maquillage, des. be.fashionjobs.com 12 dagen geleden vacature opslaan meer.
6 jobs voor fashionista's' Vacature.com.
Vaak begint men in dit beroep als assistent, waarna men een eigen zaak start. Shoppen op kosten van een ander en er nog voor betaald worden ook: het klinkt als een droom voor menig shopaholic. De personal shopper moet constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de stijl van zijn cliënt door en door kennen.
Vacatures voor Personal Shopper Glassdoor.be.
PointCarré, Alpro, Sales Talents, Stepstone, WhiteWave, AllSaints Retail, AKZENTE RETAIL GROUP, Marc Cain, Primark, Molecule. Privacybeleid en cookies. Copyright 20082018, Glassdoor, Inc. Glassdoor" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor, Inc. Vacatures Personal Shopper. Gegevens weergeven als een tabel Deze vacature melden.

Contacteer ons