Resultaten voor personal shopper vacature

personal shopper vacature
Vacature in mode als stylist ZALON België.
Freelance fashion stylist worden bij Zalon. Bekijk de vacature. Naar de vacature. Zo werkt t. Voor de pers. Zalon staat voor.: In samenwerking met. Zalon Jouw eigen online personal stylist. Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar.
lening
FashionUnited.
tweedehands auto verkopen
Personal Shopper-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Als all-round personal shopper bestaan je taken o.a. Een fashionable stage, waarbij je gaat assisteren als personal shopper. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor P.S.Zoë Vacatures in Schiedam-Oost. Stagiaire Personal Shopping. de Bijenkorf 45 reviews Amsterdam.
mooie horloges
Personal Shopper: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Op zoek naar een nieuwe baan als Personal Shopper? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Personal Shopper. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.
Personal Assistant-vacatures april 2018 Indeed.com.
Forum Jobs 11 reviews Mechelen 2800. Ter versterking van hun team, zoeken zij een Personal Assistant. Een afwisselende job in een vertrouwenspositie, met een gevarieerd evenwicht tussen Personal en. Gesponsord vacature opslaan. Personal Assistant voor de Financieel Directeur en de HR Man.
6 jobs voor fashionista's' Vacature.com.
Vaak begint men in dit beroep als assistent, waarna men een eigen zaak start. Shoppen op kosten van een ander en er nog voor betaald worden ook: het klinkt als een droom voor menig shopaholic. De personal shopper moet constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de stijl van zijn cliënt door en door kennen.
Styling-vacatures april 2018 Indeed.com.
Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en. Bestseller 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Kortrijk. Hollister Co Wijnegem.
Vacatures voor Personal Shopper Glassdoor.be.
Filters opnieuw instellen. E-mailadres Alert maken. Controleer uw e-mail om de vacature-alert te activeren. Privacybeleid en cookies. Copyright 20082018, Glassdoor, Inc. Glassdoor" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor, Inc. Vacatures Personal Shopper. Deze vacature melden. num of num Sluiten Esc.

Contacteer ons