Op zoek naar personal shopper opleiding?

personal shopper opleiding
Imagostylist SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding imagostylist leert hoe je verschillende looks en imago's' kan creëren door gebruik te maken van andere kleuren, andere kleren, andere make-up, andere accessoires. Afhankelijk van de diepgang die je zelf wil hebben in de materie kies je dus voor de twee-jarige opleiding Kleur en stijlconsulent of de één-jarige opleiding Imagostylist of voor beide!
Tenten
Opleiding Personal shopper volg je flexibel bij NTI.
In de opleiding ga je veel in de praktijk aan de slag, om de benodigde vaardigheden goed in de vingers te krijgen. Aan het einde van de opleiding weet jij alle ins en outs van de skills van een personal shopper en kun jij als zelfstandige aan de slag in het vak van Personal shopper!
online lenen
Imagostylist SYNTRA Limburg.
Opleidingen Favorite Afdrukken. Maak werk van de personal branding van jezelf en van anderen! Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding? Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf?
verlovingsring
Personal Styling Cursus B Fashion Academy Amsterdam Eindhoven.
Stijladvies geven en stijlboek maken. Als personal shopper werken. Imagos analyseren en aanmeten aan personen. Behoeftes en persoonlijkheid van klanten inschatten. Trends oppakken en integreren in je advies. Starten van je eigen bedrijf. 7 zondagen van 10.00 tot 16.00 uur óf 13 avonden van 19.00 tot 22.00 uur. Wat mee te nemen? Je hoeft niets mee te nemen. De cursus Personal Styling is te combineren met een fulltime baan. Heb je een vraag over deze cursus? Dan horen we graag van je via het contactformulier. Dit formulier kun je hier vinden. Wil je ons telefonisch spreken over deze opleiding?
Jani Academy Styling workshops en opleidingen.
Jani neemt een deel van de opleiding op zich en laat zich omringen door personen afkomstig uit het werkgebied en niet zomaar docenten zonder praktijkervaring. De bedoeling van deze opleiding is om je voor te bereiden op de echte wereld van de styling. Na twaalf weken heb je een basiskennis styling waarmee je als personal stylist aan de slag kunt gaan.
Opleiding Personal Shopper Personal Acs'ents.'
Personal Shopper en garderobe planning Opleiding Syntra West.
Personal Shopper en garderobe planning. De kledingkast opruimen en hippe stijlvolle outfits samenstellen loopt niet bij iedereen van een leien dakje! Na deze opleiding kan jij je klanten met je kleur en stijlkennis assisteren tijdens een dagje shoppen personal shopping of bijstaan met tips tricks bij de planning van hun garderobe.

Contacteer ons