Zoeken naar opleiding personal shopper

opleiding personal shopper
Jani Academy Styling workshops en opleidingen.
Jani neemt een deel van de opleiding op zich en laat zich omringen door personen afkomstig uit het werkgebied en niet zomaar docenten zonder praktijkervaring. De bedoeling van deze opleiding is om je voor te bereiden op de echte wereld van de styling. Na twaalf weken heb je een basiskennis styling waarmee je als personal stylist aan de slag kunt gaan.
persoonlijke leningen
Imagostylist SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding imagostylist leert hoe je verschillende looks en imago's' kan creëren door gebruik te maken van andere kleuren, andere kleren, andere make-up, andere accessoires. Afhankelijk van de diepgang die je zelf wil hebben in de materie kies je dus voor de twee-jarige opleiding Kleur en stijlconsulent of de één-jarige opleiding Imagostylist of voor beide!
Bedrijfsfiets
Cursus Personal Shopper De Schoonheidsschool.
De finishing touch mag niet ontbreken: de juiste halsketting, een mooie sjaal, een elegante schoen, Je gaat natuurlijk voor een totaalbeeld! Dit alles komt uitgebreid aan bod in de opleiding personal shopper. Voor wie is deze opleiding personal shopper bedoeld?
tent verhuur
Personal Shopper Stylingguide Academy.
In 2 lesdagen leer je zelfstandig als personal shopper aan de slag te gaan en eventueel je eigen bedrijf te starten. Aan het eind van de training ben je Gecertificeerd Personal Shopper. Enkele van de onderwerpen uit de opleiding zijn.:
Opleiding Personal Shopper Personal Acs'ents.'
Tijdens deze opleiding van 2 dagen leert u snel voeling te krijgen met klanten om zo uw kleur en stijlkennis meteen toe te passen tijdens een personal shopping. Na het succesvol doorlopen van van de opleiding Personal Shopper ontvangt u een gecertificeerd getuigschrift.
Opleiding Personal Shopper en garderobe planning Mode en kledij opleidingen Syntra West.
De analysetechnieken komen immers in de training Personal Shopper Garderobeplanning niet meer aan bod. Ruth Coopman is een gediplomeerd en gerenomeerd consulente en kan volledig tailor made advies geven.; Opleiding van 3 sessies. Hou me op de hoogte. Doormailen naar een vriend.
Opleiding Personal shopper volg je flexibel bij NTI.
Aan het einde van de opleiding weet jij alle ins en outs van de skills van een personal shopper en kun jij als zelfstandige aan de slag in het vak van Personal shopper! Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod.:
Personal shopper en garderobeplanning Syntra AB.
Personal shopper en garderobeplanning. Leerjongeren vanaf 15j. Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.

Contacteer ons